колеги днеска ходих на диагностика за играенето на оборотите и ми откриха 4е ламбда сондата неми работи.маистора каза 4е за колата има само една сонда която ставала била на бош и струвала 350лв а с др сонди карало много малко и са било лиши,вярно ли е само една сондата и 4е струва толкова или има и др и колко пари4ки е .
Известие
Collapse
No announcement yet.
ламда сонда
Collapse
X
-
189лв, но май това е цена с отстъпка за бошовска сонда.Иначе 220 чух.
Сменях я онзи ден аз ...156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Не лъжете човека, на някой коли не става универсалната дето е 180лв., а само оригиналната 330лв.
Не са те излъгали колега, sorry ама е дебела, но си заслужава, на мене разхода ми падна с 7 на сто след смяната, прави си сметката - почти двойно и с тоя бензин...Alfa 145 1.6 TS 16V '99
Toyota Corolla 1.4 VVTi
Comment
-
Не лъжете човека, на някой коли не става универсалната дето е 180лв., а само оригиналната 330лв.Alfa Romeo 146 1.6TS '97
За мерси, не ме търси!
Comment
-
Първоначално публикувано от blablaАма все пак нека колегата каже каква му е колата, да се ориентираме горе-долу. Май на по-старите модели става универсалната сонда, а на тези след 98ма само оная гад - "оригиналната".Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Comment
-
Първоначално публикувано от kirilskа за Боксер 1.6 каква е сондата? дали може универсална?и колко пари е?
Струва около 170 лева
Comment
-
на боксер 1.6 става универсалната на Бош LS06 /пробвано - работи/ обаче! сега някой ще каже ,че не е така трабва да има нещо което да имитира съпротивлението на катализатора /ако е махнат/ - пробвано при мен тъй като катализатора ми го нямаше ,сложих сондата /нова/ след няколко дни каране и започна да "заспива" и пак като преди ..... нестабилен празен ход огромен разход. Първо свалих резонаторното гърне и в изходящия край заварих една шайба с дупки около 40% запушваща , значително подобрение с около 7 на сто по малко разход стабилен празен ход. След това вече си намерих от морга катализатор от Браво - пасва идеално /май са едни и същи -само при бравото има заглушаващ кожух/ сложих го сега колата върви идеаално всичко е в норми двигателя работи като нов.Не задължаван никого споделям опита си
Между другото сондите обявени в сайта на axm-auto на EPS и HOFFER или изобщо не са внасяни или не отговарят на номерата , а тези на Бош обявени там по каталог отговарят на някакви V-образни двг. на форд крайслер или нещо такова не ми се рови сега----------
145 / 1.6 Boxer / 103hp--- ex
156 1.8 ts -- momo салон , 99